30 år gammel kvinne stod bak skogbranner media hevdet skyldes global oppvarming

En 30 år gammel kvinne er tatt og siktet for mordbrann etter at over 150 bygninger og rundt 35 000 mål er nedbrent i Shasta fylke i California.

Flere tusen er blitt evakuert som følge av de mange brannene i området, og det er erklært unntakstilstand av myndighetene som oppfordrer folk i området fra å oppholde seg utendørs på grunn av den store røykutviklingen.

Kvinnen som nå er tatt og som er mistenkt for å ha startet flere branner både i California og andre steder i landet er 30 år gammel og skal være hjemmehørende i San Francisco Bay området ifølge amerikanske medier.

Foto: Shasta County Sheriff’s Office, Alexandra Souverneva.

Kvinnen som er en tidligere Yoga instruktør, men som nå står oppført som sjaman skal ovenfor myndighetene ha forklart at hun under en fottur ble tørst, og skal ha forsøkt å koke vann for å rense det da hun trodde vannet kunne være forurenset med bjørneurin.

Hun skal videre ha fortalt at siden det var vått i området til å tenne opp bål, ble hun nødt til å drikke vannet kokte, og at hun først ringte etter til brannvesenet da det begynte å brenne rundt henne.

Da brannfolkene fant Alexandra Souverneva skal hun ha vært i svært dårlig forfatning, og brannfolkene konkluderte med at hun var sterkt dehydrert og trengte medisinsk bistand. Alexandra skal ha forklart brannmennene at hun hadde forsøkt å tenne opp et bål, og brannmennene fattet dermed mistanke og tok derfor kvinnen med til politiet.

På seg skal Alexandra ha hatt CO2 patroner, en lighter og en hvit beholder med en grønn bladaktig veske.

Nå mistenker påtalemyndighetene Alexandra for å stå bak flere branner i området, og mener å kunne knytte henne til flere brannstiftelser både i og utenfor fylket.

På sin Linkedin side skal Alexandra ha oppgitt at hun av yrke er sjaman, og at hun var en doktorgradsstudent ved SUNYs New York College for miljøvitenskap og skogbruk.

Nå er Alexandra siktet for flere mordbranner, det er fremmet  løslatelse kausjon for henne på 1.3 millioner kroner. Alexandra blir fremstilt for retten den 5. oktober, og statsadvokat Stephanie Bridgett sa etter fengslingsmøtet fredag at myndighetene ikke ville nøle med å straffeforfølge noen som med tilfeldighet eller forsett startet en brann.

Det skal også nevnes at over 100 personer er siktet for mordbrann i forbindelse med de mange skogbrannene som har herjet delstaten i år.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

2 thoughts on “30 år gammel kvinne stod bak skogbranner media hevdet skyldes global oppvarming

  1. Så da er brannene menneske skapte for å si det slik om hun blir funnet skuldig, men ikke menneske skapt på grunn av klima som både J Biden og alle andre har ment er årsakene til alle brannene.
    Dette kom jo også frem iPortugal og Spania.

Legg igjen en kommentar