300 smørbrød for kjærlighet

“Smør meg et smørbrød hver morgen” sa Stephanie Smiths daværende kjærest til henne, og da hun morgenen etter laget et smørbrød til ham, sa han “du er nå 300 smørbrød fra å få en forlovelsesring”.

Dette var starten på New York Post journalistens “300 smørbrød for et giftemål” begynte, og hun dokumenterte det hele på sin blogg 300sandwiches.com.

Bloggen er selvfølgelig av diverse feminister og venstreradikale blitt sterkt kritisert, da man mener bloggen fremmer et negativt og gammeldags syn på kvinner, men det stoppet ikke den unge New York Post journalisten som var fast bestemt på å smøre mannen hun elsket 300 smørbrød i bytte mot hans kjærlighet.

På bloggen kan du finne mange morsomme historier, og siden bloggen i 2013 ble startet får dere se at Stephanie greide å nå sitt mål, og nå er lykkelig gift med Eric Schulte, og at paret nå har fått sitt første barn.

Ulykkelige ensomme kvinner

Nå har man nok lett for å trekke litt på smilebåndet når man leser historien over, og de mange blogginnleggene til Stephanie, men denne saken pirker faktisk borti et større samfunnsproblem som veldig få i dag tør snakke om.

Få tør nemlig snakke høyt om at vi nå ser at ensomheten og lykken blant single kvinner i 35 – 40 årene nå er veldig lav, og at stadig flere kvinner nå oppdager at det kanskje ikke var så lurt å satse alt på en karriere da en fremdeles var ung og ettertraktet.

Mange kvinner oppdager nemlig til dems store skuffelse at de fleste menn ikke bryr seg nevneverdig om hvilken karriere en kvinne har, eller hvor mye hun tjener i året, og at dems mulighet til å tiltrekke seg en manns oppmerksomhet blir sterkt redusert så fort de runner 30.

Disse kvinnene finner seg da i en situasjon hvor de står overfor tre veivalg de kan ta i livet, og muligheten til å skape seg et lykkelig liv med en mann, familie og barn er blitt sterkt redusert.

Kvinnen kan nå nemlig velge å senke sin standard for hva slags mann hun er villig til å starte en familie med, hun kan velge å få et barn alene, eller hun kan velge å leve ut sitt liv i ensomhet.

Feminismen er problemet

Problemet er selvfølgelig dagens feminisme som forteller unge jenter at de kan få i pose og sekk, og at det er absolutt ingenting som stopper dem fra å både finne en ektemann hun elsker, starte familie, og samtidig satse fullt og helt på en yrkeskarriere.

Det er selvfølgelig noen få kvinner som lykkes med dette, men de aller fleste er ikke så heldige, og av rent biologiske årsaker så er det nå engang slik at kvinnen må ta mer hensyn til sin alder i noe større grad det menn må når det kommer til det å starte en familie.

Videre viser forskning oss at de selv feminister når alt kommer til alt, ikke ønsker seg en såkal “soy boy” eller “tøffelhelt” som man ofte kaller underdanige feminine menn, men heller ønsker seg menn som passer mer inn i den klassiske mannsrollen, og som samtidig er villige til å ta sin del av husarbeidet.

Selvfølgelig er det veldig vanskelig å finne denne ideelle mannen som passer inne i denne “nye” mannsrollen, og dette har ikke bare ført til at kvinner har vanskelig med å finne seg en mann, men har også ført til at stadig flere menn ikke ser seg tjent med å inngå et ekteskap eller slå seg til ro med en enkel kvinne.

Feminismen har nemlig ved å fremme seksuell promiskuitet blant kvinner gjort det enklere for menn å skaffe seg uforpliktet sex, og har dermed ført til at stadig flere menn ikke ser noe poeng i å inngå et ekteskap og påta seg alt det ansvaret et ekteskap innebærer.

På internett har dette fenomenet blant menn til og med fått sitt eget navn kalt MGTOW eller Men Going Their Own Way, som enkelt og greit betyr at disse mennene av både økonomiske og andre grunner ikke ønsker å inngå noen forpliktelser i et samfunn hvor feminister ser ut til å sitte ved roret.

Når forventningene til mange kvinner er at mannen ikke bare skal fylle den tradisjonelle mannsrollen og han samtidig skal dele kvinnens tradisjonelle forpliktelser i hjemmet, er det ikke så vanskelig å se hvorfor stadig flere kvinner som nå er i 30-40 årene sitter igjen alene med knuste drømmer.

Disse kvinnene kan kun takke seg selv og feminismen for sin situasjon.

Så hva kan disse kvinnene gjøre?

Når det kommer til hva disse kvinnene kan gjøre for å endre sin situasjon så er nok det første å forstå at dagens feminisme ikke vil gi dem et lykkelig liv, og at de kanskje må se seg mer villige til å innta en mer feminin rolle i et eventuelt forhold.

Når man snakker med menn så viser det seg at de ikke ser etter en kvinne som tjener masse penger, eller som har en lang respektfull karriere bak seg, men heller ser etter en kvinne som har en feminin fremtoning og som fremstår som en person som kan være en god mor og en god hustru.

Dette betyr at om en kvinne virkelig ønsker å skaffe seg drømme familien, må hun også være villig til å innta rollen som god hustru, og fra tid til annen smøre sin ektemann et smørbrød eller to.

Si gjerne hva dere mener i kommentarfeltet under.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar