Afrikansk immigrant slo mann med jernstang fordi det gjorde ham “GLAD”

Fransk politi arresterte en Eritreisk mann etter at han fortalte dem at han hadde slått en annen immigrant med en jernstang fordi “det gjorde ham glad”.

Episoden fant sted ved Hotel Lemon i byen Arques som for tiden benyttes som asylmottak, og for tiden huser rundt 20 asylsøkere skriver avisen La Voix du Nord.

Ifølge fransk politi skal mannen den 26 september ha angrepet og truet en annen asylsøker bosatt på hotellet med en kjøkkenkniv og en jernstang, og da politiet ankom stedet skal mannen ha forklart politiet at han utførte angrepet fordi det “gjorde ham glad”.

Mannen skal være godt kjent av Fransk politi, og skal ha et langt kriminelt rulleblad, og skal i 2020 ha blitt tatt og dømt for å ha begått et seksuelt overgrep på en mindreårig.

Dette er nok en asylsøker sak man ikke får høre om i Norsk politisk korrekt presse, og som viser at norske journalister ikke er interessert i å rapportere om konsekvensene av den pågående masseimmigrasjonen til Europa.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar