Afrikansk migrant angrep fransk politi med sverd

Franske politifolk ble skadet under en konfrontasjon med en tungt bevæpnet afrikansk migrant kledd som en ninja og med sabel, ifølge rapporter.

Den opprivende hendelsen utspilte seg rundt klokken 16.00. torsdag på en bensinstasjon i Cherbourg.

Politiet jaget den mistenkte i en stjålet bil da han krasjet i nærheten av en bensinstasjon og hoppet ut med et katana-sverd.

Han kuttet to kvinnelige offiserer i hodet med sverdet før en tredje politimann klarte å skyte ham, sier en talsperson for myndighetene.

«Offiserer som ransaket det stjålne kjøretøyet i etterkant av hendelsen oppdaget at overfallsmannen var i besittelse av et helt arsenal av våpen, inkludert flere sverd, en bue og armbrøst, og «kastestjerner» – skarpe prosjektiler som kan skytes opp for hånd mot en mål», melder Daily Mail.

Den mistenkte, en 36 år gammel senegalesisk migrant, var «kjent lokalt», sa en politikilde til Valeurs Actuelles.

«Mandag, i det samme området, ble det rapportert at en person kledd i svart gikk rundt med en sabel, men søke etter mannen var mislykket,» meldte magasinet.

Den mistenkte ble fraktet til sykehus med alvorlige skader.

Offiserene pådro seg alvorlige sår i hodet og ansiktet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar