Alle folkevalgte i byen Hamtramck i USA er muslimer

Hver folkevalgt i byen Hamtramck i Michigan er muslim etter at områdets muslimske befolkning, som er litt over 50 prosent muslimer, stemte som en enhetlig identitet blokk.

«Alle seks-medlemmene av byrådet i Hamtramck vil nå bestå av muslimer, og blir nok en historisk første for storbyen Detroit som er kjent for sin betydelige innvandrerbefolkning,» rapporterer Detroit Free Press.

Den nye ordføreren Amer Ghalib er også muslim, noe som betyr at «alle byens folkevalgte vil være muslimer».

«Detroit-forstaden Hamtramck pleide å være en polsk enklave,» skriver Dave Blount. «Polakker var den gamle typen immigranter – den typen som assimilerte seg. Assimilering er ikke lenger på bordet, nå som migrasjon har blitt erstattet av kolonisering der Hamtramcks polakker er blitt fortrengt av muslimer som stemmer på seg selv som identitets blokk.»

Denne endringen av byens politiske ledelse blir av venstresiden feiret som en stor seier for “mangfold”, mens stadig flere på høyresiden mener den er et klart bevis for at det pågår et befolknings bytte i vesten.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar