Ambulanse med 18 ulovlige immigranter stoppet av Polsk politi

Polske myndigheter skal ha oppdaget 18 illegale innvandrere som ble forsøkt smuglet inn i landet ved hjelp av en ambulanse midt i den eksplosiv migrantkrise langs den hviterussiske grensen.

Hendelsen utspilte seg tirsdag kveld i Wieliczka, en liten by i Polen nær grensene til Hviterussland og Litauen.

En politipatrulje passerte en mistenkelig ambulanse på vei i motsatt retning og bestemte seg for å kontrollere den.

I førersetet fant politifolkene to polske statsborgere som hadde på seg klær som ikke samsvarte med det å være helsepersonell.

Begge mennene viste seg å være 28 år gamle innbyggere fra Warszawa som ligger mer en tre timer unna stedet de ble stoppet.

Da betjenter så sjekket bak i ambulansen, fant de 18 migranter som det viste seg var Irakiske statsborgere som nå hadde tatt seg ulovlig inn i Polen.

«kjøretøyet ble beslaglagt, og sjåføren, passasjeren og migrantene ble arrestert og overlevert til grensevakten og påtalemyndigheten.”

“Mennene risikerer nå inntil åtte års fengsel for å ha hjulpet migrantene med å krysse grensen ulovlig,» melder Polsat News. .

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar