Amerikanske musikere har fått øynene opp for venstresidens galskap

Den siste tiden har vi sett at stadig flere har fått øynene opp for venstresidens galskap, og man ser nå at stadig flere kjendiser, musikere, fotballspillere osv nå har fått nok og endelig kommer med kritikk av venstresidens galskap.

Blant de som har valgt å si fra om at nok får være nok er den amerikanske rapperen Tom MacDonald nå i sin siste sang kalt “America” fyrer løs mot venstresidens mer ekstreme politiske standpunkt.

I sangen “America” tar Tom MacDonald et oppgjør med flere av fanesakene til venstresiden, og rapper blant annet om hvordan den såkalte “wokeismen”, masseimmigrasjon, kanselleringskulturen og identitetspolitikk.

Man kan jo nå bare håpe at man også her i Europa og i Norge snart vil se flere folk tørre stå opp mot venstresidens forsøk på å rive ned vestlig kultur og tradisjon.

Rapperen har også lagt ut en liten video på Twitter hvor han svarer de som klager på hans musikk, og hans kritikk av venstresidens identitetspolitikk og forsøk på å kansellere folk som tør ytre sine meninger.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar