Anti-Lockdown protestanter braket sammen med politi i London

Det oppstod krangler mellom politiet i London og anti-lockdown protestanter ved Parliament Square da tusenvis av demonstranter som er motstandere av vaksinepass forsøkte å gjøre sine meninger hørt i byen.

En stor gruppe demonstranter som er motstandere av myndighetenes Covid-19-restriksjonene samlet seg like ved Westminster for å demonstrere mot Boris Johnsons såkalte Plan B-kunngjøring.

Demonstrantene er også motstandere av innføring av vaksine pass og av mulige innføringen av nye mer restriktiv planer myndighetene har.

I videoer på sosiale medier kan man se demonstranter og politi som er i håndgemeng, men det er uklart hva som er årsaken bak disse konfliktene ettersom man på sosiale medier kun har lov å dele videoer som fremmer en bestemt politisk agenda, og demonstrantenes egne videoer ofte blir sensurert.

Fra myndighetene het det etter trumultene at “offiserer forblir i området for å overvåke situasjonen», og at man ikke hadde foretatt noen arrestasjoner.

Demonstrantene på sin side sang ‘Frihet’ mens de marsjerte gjennom Parliament Square og ropte “skam deg” i håp om at statsministeren skulle høre dem.

Andre ble avbildet mens de samlet seg i store folkemengder med plakater og skilt der det sto «Nei til vaksine pass».

Politiet meldte om mindre skader under tumultene med demonstrantene lørdag som følge av at enkelte kastet ølbokser, bluss og egg mot politiet.

Ekstremist Nissen
Ekstremisten er nettprofilen til eieren av denne siden, og er et morsomt ALIAS som benyttes for å sette fokus på at ytringsfriheten er ment å beskytte meninger og ytringer du kanskje ikke liker å høre.

Legg igjen en kommentar