7 år gammel britisk jente drept av 30 år gammel somalier

1

Den 7 år gamle britiske jenten Emily Jones var på tur i den lokale parken da den 30 år gamle somaliske kvinnen angrep og drepte henne den 22. mars i år.

Til tross for gjentatte forsøk på gjenopplivning fra helsepersonell lyktes det ikke å redde livet til den 7 år gamle jenten som døde en time etter angrepet på det lokale sykehuset.

Kort tid etter angrepet ble den 30 år gamle somaliske kvinnen arrestert på gjerningsstedet, og ble under loven om psykisk helse ført bak lås og slå i påvente av en psykiatrisk vurdering.

Spørsmålet stadig flere britiske borgere nå stiller seg er hvorvidt man har en god nok kontroll på hvem som slippes inn i landet, og om myndighetene kunne gjort mer for å hindre personer med psykiske lidelser fra å få opphold i landet.

Det fremkommer ikke fra saken hvorvidt den 30 år gamle somaliske kvinnen er født og oppvokst i Storbritannia eller om hun er en nylig immigrant som er kommet til landet.

Kilde: https://www.theboltonnews.co.uk/news/18350817.tragic-emily-killed-played-scooter-inquest-hears/

Ekstremisten

Ekstremisten er en konto som benyttes for å skrive artikler som er noe på kanten, og for å holde artikelforfatterens identitet anonymisert. Disse artiklene kan du ikke klage på da vi ikke på noen måte vil fjerne disse uten at du kan bevise informasjonen i artikkelen er falsk eller at innholdet bryter med Norsk lovgivning.

One thought on “7 år gammel britisk jente drept av 30 år gammel somalier

  1. Det er på tide at folk som opplever voldtekt og/eller drap stiller de ansvarlige politikere for retten sammen med drapspersoner! De må ansvarligholdes for at eget folk mister sin trygghet i samfunnet -ellers vil dette aldri slutte, det blir kun verre.
    En drapstiltalt sto i retten fram i Norge og sa at iflg hans kultur var han i sin fulle rett til å drepe om han ble krenket.
    Forteller ikke dette godt nok at vestlig kultur er så fundamental annerledes -at det er livsfarlig å hente slike inn i vår vestlige verden?
    Hvor mange tusener skal lide etter voldtekt og/eller drap før folket stiller politikerne til ansvar?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

WHO advarer om at stadig yngre blir kritisk syke av covid-19

lør apr 4 , 2020
Ifølge nye rapporter fra WHO blir nå stadig yngre mennesker kritisk syke etter å ha blitt smittet av koronaviruset, og stadig flere av dem havner på intensivavdelingen. Under en pressekonferanse i Geneva 3. april sa WHOs ledende etterforsker Dr. Maria Van Kerkhove «Vi ser stadig flere yngre som blir syke […]