Eldre kremert levdende i Wuhan

1

Flere lokale innbyggere i Wuhan skal ha meldt at de har hørt skrik komme fra forbrenningsovner ved byens begravelsesbyråer, og det rapporteres om sykehus som skal ha puttet levende koronapasienter i likposer.

Dette melder den Kina kritiske radiostasjonen Radio Free Asia (RFA) som understreker at de ikke via uavhengige kilder kan dokumentere påstandene i rapporten, men slik saken står nå har det heller ikke kommet noen benektelse av påstandene fra kommunistregimet i Kina.

Uansett fortsetter ryktene om at man ved flere sykehus i Wuhan for å gi plass til yngre friskere pasienter i flere tilfeller skal ha valgt å sende eldre pasienter som det ansås det var liten sannsynlighet for ville overleve til byens krematorier mens de enda levde.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

One thought on “Eldre kremert levdende i Wuhan

  1. Han ble ikke skutt for ikke å bære ansiktsmaske, han ble skutt for han dro kniv mot politiet.
    Politiet i Sverige, Norge og mange andre land skyter også, om noen drar kniv mot dem.
    Så endre din overskrift og hold deg til sannheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hva er Agenda 2030, og hva er målet?

tir apr 7 , 2020
Det er sikkert mange som har sett at stadig flere av våre folkevalgte som i dag bærer et lite agenda 2030 merke på jakken sin, men hvor mange er det som virkelig vet hva denne FN styrte agendaen for det 21 århundre handler om? Agenda 2030 et steg på veien […]