17 år gammel dansk gutt slått ned på skogssti

Bilde: Ukjent

Det var under en skogstur tidlig om morgenen en 17 år gammel etnisk dansk gutt ble angrepet og slått ned av en gjeng med fremmedkulturelle gutter.

Gjengen som bestod av seks menn i aldere 15-20 år skal ifølge offeret ha hat et utenlandsk utseende, og skal ha angrepet den unge dansken helt uprovosert med både spark og slag mot hode og kropp.

Hendelsen skal være meldt til det lokale politiet som sier saken nå er under etterforskning.

Ifølge beboere i området skal det den siste tiden ha vært flere angrep på etnisk danske ungdommer begått av personer med fremmedkulturell bakgrunn uten at hverken myndighetene eller politiet har gjort noe nevneverdige forsøk på å løse problemet.

Kilde: denkorteavis.dk

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Tidligere administrasjonskommissær for FDA: Covid-19 langt mer dødelig en spanske influensa

søn apr 12 , 2020
Den tidligere administrasjonskommissæren for det amerikanske direktoratet for mat og narkotika (FDA) Scott Gottlib sa fredag i et intervju på podkasten The Editors i avisen National Review at om koronavirus utbruddet hadde funnet sted i 1918 ville det vært langt dødeligere en spanskesyken som den gang tok mellom 50 og […]