Afrikanere utestengt fra hoteller, restauranter og leilighetskompleks i kinesisk by

2

Afrikanske beboere i Guangzhou som ligger sør i Kina måtte i denne uken sove ute som følge av byens beslutning om å forby svarte mennesker fra byens leilighetskompleks, restauranter og hoteller.

I tillegg har flere restauranter nektet å servere svarte da det går rykter i Kina om at koronaviruset spres av svarte mennesker, og til og med afrikanere som har bodd i landet i flere år blir frosset ut av samfunnet nå.

Den kinesiske diskrimineringen av svarte mennesker har nå i løpet av koronakrisen blitt mye mer utbredt, og flere påpeker nå på ulike sosiale nettverk Kinas dobbeltmoral der de på den ene siden påberoper seg offer rollen hver gang noen kommer med uttalelser som kobler Kina opp mot opphavet av virusutbruddet, og har kommet med anklager om at både den Italienske og Amerikanske regjeringen er rasistiske, mens de selv tillater og oppfordrer til diskriminering av afrikanere i Kina for å avlede det kinesiske folkets oppmerksomhet fra myndighetenes håndtering av koronakrisen.

Under kan du se et innslag om situasjonen for afrikanere i Kina.

Dette er nyhetene du ikke finner i den politisk korrekte pressen i stadig flere land i vesten som ofte er eid av store multinasjonale selskaper som er satt under sterk press fra Kinas kommunistparti for å opprettholde kinesiske myndigheters sensur regime selv utenfor kinas grenser om de ønsker å kunne drive forretning i Kina.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

2 thoughts on “Afrikanere utestengt fra hoteller, restauranter og leilighetskompleks i kinesisk by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Se dokumentaren som sporer koronaviruset til Kina og kommunistpartiet

man apr 13 , 2020
I den underliggende dokumentaren kan du se hvordan den amerikanske journalisten Joshua Philipp sammen med The Epoch Times etterforsker knytningene mellom den pågående koronapandemien som herjer verden, og de kinesiske myndighetenes håndtering av koronavirus utbruddet i landet. Nisseland.net oppfordrer folk til selv å se dokumentaren og gjøre seg opp sin […]