Hundrevis av mystiske objekter fanget av kamera om bord den internasjonale romstasjonen ISS

Den Internasjonale Romstasjonen ISS er utstyrt med flere kamera som strømmer levende video på nettet, og det er en del mennesker som tilbringer mye av tiden på å følge med på disse direktesendte videoene fra verdensrommet.

Blant disse menneskene er også en del såkalte «UFO» jegere som håper å få et glimt av et og annet uidentifisert objekt, og den 4. april i år fikk Rodrigo Alvarez seg et virkelig sjokk da det plutselig dukket opp flere hundre underlige lysende objekter på videostrømmen fra ISS han hadde fulgte med på.

Rodrigo dokumenterte hendelsen ved å ta opp hendelsen i frykt for at videoen ville bli slettet av NASA som står bak direktesendingen fra ISS, og opptaket kan du se på videoen under som han delte på sin YouTube kanal.

Video hentet fra Rodrigo Alvarez

Dette er ikke første gangen folk har fått med seg underlige lys og objekter når de har fulgt med på videostrømmen fra ISS, og flere hevder at NASA ser ut til å bryte sendingene når enkelte av disse fenomenene finner sted.

For deg som ønsker å følge med på en av disse videostrømmene fra ISS og NASA så kan du klikke deg inn på videoen under.

Live stream fra ISS

Nå har vi på Nisseland.net gjort vår jobb og rapportert om hendelse, så er det opp til deg å avgjøre hvorvidt du tror lysene og objektene på videoen kan være.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hvorfor stopper Trump utbetalingene til WHO?

ons apr 15 , 2020
I den politisk korrekte pressen som er kjøpt og betalt av kommunistpartiet i Kina skrives det i dag at President Trump vil stoppe utbetalingene til WHO, men får du virkelig den fulle og hele sannheten om hva Trump sa? I videoen under fra pressekonferansen i det Hvite hus kan du […]