Utlendinger i Nederland angriper og spytter på homofile

Et homofilt par som gikk hånd i hånd i Amsterdam ble trakassert, angrepet og spyttet på av en gruppe utlendinger mandag. Bilder og videoopptak av hendelsen har dukket opp på sosiale medier.

Under angrepet kontaktet de to ofrene politiet og spilte inn video fra mobiltelefonen sin. Selv om gjerningspersonene  flyktet fra åstedet da politifolk kom, vendte to av dem tilbake litt senere og spyttet på paret, melder den nederlandske avisen De Telegraaf.

“Homser! Homofili er ikke normalt! Dere er krefthomoser, ” kan man høre en av immigrantene si mens han filmer seg selv trakassere det homofile paret.

Man kan videre høre immigranten flere ganger rope at homofili i Amsterdam ikke er normalt, og det er blitt rapportert at det er den samme immigranten som også spyttet på paret.

En talsperson for politiet i byen sier de har sett videoen av hendelsen og at de tar hendelsen veldig alvorlig, og at etterforskningen nettopp er påbegynt.

De siste årene har det dukket opp stadig flere lignende hendelser rundt om i hele Europa, og stadig flere mener dette er holdninger som nå er blitt importert til Europa av den såkalte politiske og økonomiske eliten som de siste årene har ønsket store mengder immigranter velkomne til kontinentet.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Klassisk klesstil er på full fart tilbake innen moteverdenen

ons apr 15 , 2020
Stadig flere designere og mote guruer er i ferd med å snu ryggen til den mer lugubre motestilen som har preget store deler av 2018 og 2019 hvor både modellene og klærne helst skulle se ut som noe du nettopp hadde plukket opp i byens horestrøk. Nå ser det ut […]