Klassisk klesstil er på full fart tilbake innen moteverdenen

Stadig flere designere og mote guruer er i ferd med å snu ryggen til den mer lugubre motestilen som har preget store deler av 2018 og 2019 hvor både modellene og klærne helst skulle se ut som noe du nettopp hadde plukket opp i byens horestrøk.

Nå ser det ut til at en mer konservativ oppvoksende generasjon som setter helse, velvære og trening har fått stadig flere motedesignere til å vende blikket bakover i tid for å få inspirasjon til sine nye sommer kolleksjoner som nå i stadig større grad kan minne oss om stilen som var populær på midten av 1920 tallet og frem til slutten av 50 årene.

I videoen under kan du se noen eksempler fra et moteshow som fant sted før koronakrisen.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Overvåkingssamfunnet vokser i skjul av den pågående pandemien

ons apr 15 , 2020
Stadig flere overvåkingstiltak dukker nå opp på ønskelistene til flere og flere lands regjeringer under påskudd av at det er tiltak for å bekjempe den pågående pandemien. Tiltak som er blitt nevnt, og som stadig flere regjeringer verden over nå «vurderer» er fjerning av kontanter, innføring av elektronisk overvåking av […]

Relaterte artikkler