Flyfoto av Stonehenge avslører lego lignende struktur

PÅ et bilde lagt ut av det kjente Britiske landmerkets offisielle twitter konto kan man se at steinene er «dekorert» med det som kan minne om oversiden på legoklosser, noe som åpner opp for nye teorier om hvordan monumentet er blitt konstruert og satt sammen.

Konstruksjonen på toppen av steinene gjør at steinene minner om legoklosser som er satt sammen, og at det er den sammenbindende effekten man får av å «låse» steinene sammen som har gjort at monumentet har kunnet overleve så lenge som det har gjort.

Nå er det opp til deg å avgjøre hva du vil tro om saken.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Faktisk.no sensurerer Norsk Stortingspolitiker

lør apr 18 , 2020
Den 16 april fremmet den norske folkevalgte stortingspolitikeren et innlegg på facebook hvor, og opplevde at den statsfinansierte medieorganisasjonen Faktisk.no sensurerte hans innlegg fordi de mente et av ordene i innlegget han fremmet var upassende. Det at en folkevalgt stortingsrepresentant for ett av landet største politiske partier kan oppleve å […]