Et mystisk flammende objekt oppdaget på himmelen over England

En mystisk, flammende gjenstand som dalte i en spiral over himmelen ved Cambridgeshire, England, ble først oppdaget av Gerry Underwood sist onsdag klokka 20.00.

Underwood beskrev objektet som en kjemikalie, med en “flammer som kom ut av baksiden på den”, og han anslo at det tok opptil 20 minutter før gjenstanden som dalte ned fra himmelen forsvant bak noen trær. “Det var størrelsen på det som har forundret meg mest. Når du ser på bildene, viser de trærne i forgrunnen, og objektet er langt bakenfor dem, det var veldig stort,” sa han da han ble intervjuet.

Du kan se bilder av objektet han Underwood så onsdag kveld for en uke siden i videoen under.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

The Long Earth av Terry Pratchett

man apr 20 , 2020
Da er det på tide å gi folk litt annet og tenke på mens de sitter og venter på at nedtegnelsen av landet skal oppheves, og ting skal gå litt mer tilbake til normalen, og va er vel da bedre en en god bok med mye humor i? Nå vet […]
Terry Pratchett Long Earth