Oktoberfestivalen i Tyskland avlyst

Tirsdag annonserte myndighetene i den Tyske delstaten Bavaria at den kjente Oktoberfestivalen for i år er avlyst som følge av den pågående pandemien, og det er dermed første gang siden slutten av annen verdenskrig festivalen er blitt avlyst.

Årsaken til avlysningen av den verdenskjente øl festivalen delstaten etter hvert er blitt så kjent for er den pågående korona epidemien, og de mange tiltakene tyske myndigheter har iverksatt får å begrense spredningen av koronaviruset.

Dette er selvfølgelig dårlige nyheter for alle de som så frem til å kunne heve glassene i en skål for at pandemien forhåpentlig skulle være over i oktober, men det ser nå ut som om både tyske og andre øltørste turister må se langt etter de lettkledde øl svingende kvinnene på oktoberfestivalen.

Selvfølgelig rammer også avgjørelsen hardt en allerede tungt presset øl industri i landet, og ikke minst kan dette få store konsekvenser for de mange mindre kroene og hotellene som nå vil miste et stort grunnlag for sin økonomiske stabilitet.

Dette er imidlertid ikke første gang den kjente festivalen er blitt avlyst som følge av en epidemi, for i 1854 og i 1873 ble øl-teltene holt stengt som følge av kolera epidemier som herjet delstaten.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Facebook underkaster seg Vietnams kommunist regime

tor apr 23 , 2020
Etter at Facebook opplevde at hastigheten på intetnettforbindelsen til de lokale serverene i Vietnam ble kraftig reduser skal nå facebook ledelsen ha kommet til en avtale med landets kommunist regime om en økt sensur av regimekritiske røster og poster. Det var statseide telekommunikasjonsselskaper i landet som på ordre fra myndighetene […]