Nord-Koreas leder Kim Jong-un er død

Det går mange rykter om at den Nord-Koreas store leder Kim Jong-un er død eller dødende i den politisk korrekte pressen i vesten, mens pressen i store deler av Asia etter at datter til en offisiell representant for det kinesiske kommunist partiet la ut nyheten på sin sosiale media profil.

I Japan og Sør-Korea rapporteres det at Nord-Koreas store leder er havnet i koma etter at noe gikk galt under en hjerteoperasjon som landets leder trengte etter å ha fått et illebefinnende i begynnelsen av april.

Blant de mange ryktene som nå går er ryktet om at den Nord Koreanske legen som skulle behandle landets store ble sett med skjelvende hender like før operasjonen, og at dette kan ha vært medvirkende til at noe gikk galt, men gitt landets sterke ønske om å fremstille sine ledere som ufeilbarlige er det mulig dette ryktet er startet av landets propaganda apparat for ikke å sverte landets leders egen livsstil eller helse.

Enkelte hevder imidlertid at Kim Jong-un har gått under jorden for å beskytte seg mot smitte fra koronaviruset, men denne forklaringen kan fort bli satt på prøve da man om ikke lenge skal feire grunnlegningen av landets militære styrker, og de aller fleste ledende eksperter på landet er enige i at om Kim Jong-un ikke skulle dukke opp under paraden vil de være et sterkt signal om at noe virkelig ille har hendt ham.

Det mest sannsynlige er nok at Kim Jong-un er død og at det pågår en konflikt innad i landets maktapparat hvor nå hans søster Kim Yo-jong nå forsøker å posisjonere seg som landets neste store leder, men som nok kan møte sterk motstand mot en del motstand i det tradisjonelt mannsdominerte nordkoreanske samfunnet.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Norske Dr. Ericksons brifing om COVID-19 på 23 ABC News

søn apr 26 , 2020
Vi har her i Norge fått høre flere ulike versjoner av hvor farlig koronaviruset er, og Nisseland.net’s egen Ekstremisten gikk tidlig ut og advarte mot viruset, men det kan nå se ut som om hans bekymringer var litt overdrevet ettersom ny mer troverdig informasjon om viruset er frem kommet fra […]