Norsk presse kritiserer Trump, men ikke EUs president Ursula von der Leyen

I den politisk korrekte pressen kan vi daglig lese og høre hvordan norske journalister og såkalte USA eksperter mener president Donald Trump gjør er dårlig jobb i forbindelse med koronakrisen, men vi hører ikke tilsvarende kritikk av EU presidenten eller andre europeiske statsledere.

I USA har rundt antallet døde som følge av koronaviruset steget til rundt 55.519, mens man til nå i Europa/EU er oppe i et dødstall på rundt 122.678 som er over dobbelt så mange som i USA, og som vi alle vet unnlot de fleste Europeiske nasjoner etter ordre fra EU å stenge reiser til og fra Kina noe som førte til en eksplosjon av smittetilfeller i særlig Italia.

Da Donald Trump den 31 januar valgte å forby reiser til og fra Kina for å redusere mulighetene for smittespredning til USA kalte et samlet pressekorps i Europa og USA ham for en rasist, og man fremmet ideen om at det å innføre reiserestriksjoner IKKE ville kunne bidra til noen redusert smitte.

Nå når vi sitter på mer fakta om situasjonen og man ser hvordan situasjonen utviklet seg, og at Trumps restriksjoner rundt reiser til og fra Kina på et så tidlig tidspunkt nok bidro til å bremse smitten i landet er det underlig at pressen i Europeiske land ikke har stilt flere kritiske spørsmål rundt beslutningene Europeiske myndigheter gjorde på samme tidspunkt.

Denne krisen kan dermed se ut til å ha avslørt noe Trump lenge har hevdet, og det er at de fleste såkalte etablerte mediene både i USA og i Europa ikke er ute etter å presentere ekte nyheter og fakta for sine lesere, men heller har en politisk agenda som de forsøker å spre som et propagandaredskap for den politiske venstresiden i samarbeid med kinesiske myndigheter.

Hadde pressen virkelig vært ute etter å rapportere ekte nyheter, og gi folk svar på hvordan det kan ha seg at Europa er det stedet i verden som nå er hardest rammet av koronaviruset ville de begynt med å stille spørsmål rundt den manglende og seine responsen på krisen fra WHO og EUs ledere.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Da har vi fått en ny video tjeneste i Norge

ons apr 29 , 2020
Vi har jobbet en stund nå på Nisseland for å få opp ett alternativ til Silicon Valley’s videotjenester hvor stadig flere opplever sensur av ting som de aller fleste normale mennesker vil si er langt innenfor ytringsfrihetens grenser. Vi har derfor satt opp en egen tjeneste som vi nå vil […]