Innvandrer i Danmark forteller sannheten om den islamske invasjonen

1

I den underliggende videoen får du høre hvordan en muslimsk mann i Danmark forteller et medlem av det danske partiet Stram kurs som holdt en demonstrasjon utenfor Tilst skole i Århus hvordan dansker ville bli utryddet, og at muslimene ville overta landet.

Mannen sier blant annet at muslimer får flere barn en etniske dansker, og at man bare kan se til land som Norge, Sverige og Finland hvordan muslimene også der har høyere fødselstall en de etniske befolkningene, og at de også der er i ferd med å bli i flertall om få år.

Se videoen og bedøm selv hva den muslimske mannen forsøker å fortelle oss.

Videoen ligger opprinnelig på YouTube, men på grunn av den veldige sensuren om dagen er videoen nå også lagt ut på PeerTube Norge.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

One thought on “Innvandrer i Danmark forteller sannheten om den islamske invasjonen

  1. Jeg er verken rasist, nazist eller kommunist. Jeg er en realist, jeg har fordommer mot MSM tror de fleste journalister er påvirket av sin politiske overbevisning, dvs ca 90% går til venstre og resten vingler mellom de liberale og høyre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Trump om UFO video: Det er litt av en video

fre mai 1 , 2020
Etter at det amerikanske forsvarsdepartementet (US. Department of Defense) mandag 27. april offentliggjorde tre videoopptak som tilsynelatende viser opptak av såkalte uidentifiserte flygende objekter (UFOer) tatt av amerikanske jager piloter fra US. Navy ble Trump konfrontert med spørsmål om hva han mente om videoene fra en Reuters reporter. Trump som […]