Trump om UFO video: Det er litt av en video

Etter at det amerikanske forsvarsdepartementet (US. Department of Defense) mandag 27. april offentliggjorde tre videoopptak som tilsynelatende viser opptak av såkalte uidentifiserte flygende objekter (UFOer) tatt av amerikanske jager piloter fra US. Navy ble Trump konfrontert med spørsmål om hva han mente om videoene fra en Reuters reporter.

Trump som tidligere i år på spørsmål rundt hvorvidt han tror på UFOer har svart «folk sier de ser UFOer. Tror jeg på dem? Ikke noe særlig» svarte denne gangen «man kan undres over bildene», og at han mente det var «litt av noen videoer».

Til mange UFO entusiaster verden over har den amerikanske presidentens noe avvisende holdning til spørsmålet vært en skuffelse da mange nok hadde håpet at Trump med sin noe ukontroversielle personlighet nok ville kunne finne på å si noe litt mer avslørende rundt emnet.  

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Amerikanske patrioter demonstrerte mot «nedstengnings ordre» i Michigan

fre mai 1 , 2020
En gruppe amerikanske patrioter tilhørende den såkalte «right to carry» (norsk: rett til å være bevæpnet) bevegelsen holdt torsdag 30. mai en demonstrasjon mot myndighetene i staten Michigan’s nedstengnings ordre. Demonstrantene som mener at nedstengningslovene som forhindrer folk fra å gå på jobb, og leve sine vanlige liv er mer […]