NETFLIX: Colony

Da har jeg sett ferdig to sesonger av Netflix sin Science fiction serie Colony, og til min store overraskelse så var dette en veldig god og spennende serie.

I serien følger vi en gruppe mennesker i LA som etter en invasjon fra verdensrommet forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen, men som av ulike grunner blir dratt inn i den politiske og militære konflikten som har oppstått i kjølvannet av romvesenes omorganisering av det menneskelige samfunnet.

Serien er full av både interne familie konflikter og drama, og en hel del veldig bra action som gjør at serien også får en viss grad av spenning og fart.

Dette er en serie jeg vil oppfordre alle til å se da den både er godt laget og så langt ser ut til å ha et veldig bra manus der man har greid å implementere mange av vårt samfunns mer såkalte politisk korrekte holdninger på en balansert og fin måte.

Har du sett serien så gjerne legg igjen en kommentar og si hva du mener om serien.

Sundvor

Aage Sundvor bidrar en gang iblant med artikler til Nisseland.net, og skriver for det meste om saker som havner under kategorien HUMOR og MYSTIKK. Klager på artikler fra Aage Sundvor skal rettes til Redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Nigel Farage besøkt av politi etter å ha avslørt ulovlig immigrasjon til Storbritannia

tor mai 7 , 2020
England/UK: Den kjente britiske politikeren og anti-eu aktivisten Nigel Farage fikk seg en overraskelse i helgen da britisk politi banket på døren for å avhøre ham om hvorfor han hadde filmet hvordan britisk grensepoliti hjalp ulovlige immigranter med å ta seg til Storbritannia. I videoen som Brexit generalen la ut […]