Nigel Farage besøkt av politi etter å ha avslørt ulovlig immigrasjon til Storbritannia

England/UK: Den kjente britiske politikeren og anti-eu aktivisten Nigel Farage fikk seg en overraskelse i helgen da britisk politi banket på døren for å avhøre ham om hvorfor han hadde filmet hvordan britisk grensepoliti hjalp ulovlige immigranter med å ta seg til Storbritannia.

I videoen som Brexit generalen la ut på sin YouTube kanal forklarer han hvordan britiske myndigheter og grensepoliti nå ser ut til å bistå kriminelle menneskesmuglere med å føre ulovlige immigranter i land i den vesle byen Dover som ligger sørøst i kommunen Kent.

Som du hører i videoen så forsøker myndighetene å skjule informasjonen Nigel Farage kommer med fra allmenheten i Storbritannia, og benytter politimyndighetene som et redskap for å kunne undertrykke folks ytringsfrihet slik man også ser tilfeller av her hjemme i Norge.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Tyske pensjonister kastes på gata for å gi plass til immigranter

tor mai 7 , 2020
Tyskland/EU: En pensjonist i Tyskland kjempet i retten mot en utkastelsesordre fra kommunerådet i byen hvor han bor har iverksatt for å gi plass til flere immigranter i kommunen. 75 år gamle Klaus Roth og hans 73 år gamle kone bor i den vesle landsbyen Neckartailfingen i nærheten av Stuttgart […]