Tyske pensjonister kastes på gata for å gi plass til immigranter

2

Tyskland/EU: En pensjonist i Tyskland kjempet i retten mot en utkastelsesordre fra kommunerådet i byen hvor han bor har iverksatt for å gi plass til flere immigranter i kommunen.

75 år gamle Klaus Roth og hans 73 år gamle kone bor i den vesle landsbyen Neckartailfingen i nærheten av Stuttgart sammen med omtrent 3800 andre innbyggere, inkludert 40 immigranter, men for litt over et år siden fikk de lokale myndighetene beskjed om at de måtte gjøre plass til flere immigranter, og bestemte seg da for å legge beslag på Roth’s 150 kvadratmeter stor leilighet for å kunne huse immigrantene.

Roth som har bod i leiligheten i over 25 år valgte å gå til sak mot utkastelsesordren som bygger på en lov fra 1990  som gir byrådet rett til å konfiskere folks leiligheter for nettopp å re distribuere dem til husing av immigranter. Roths klage havnet i distriktsdomstolene i Nürtingen hvor han tapte saken mot byrådet.

I domen oppgis årsaken for at Roth tapte saken det faktum at byrådet og domstolene mener det ikke er ansvarlig at den 75 år gamle mannen og hans kone bor i en 150 kvadratmeter stor leilighet, og at det var ville være bedre for dem å bo i en mindre leilighet.

Roth som er godt likt i landsbyen og som har vært en aktiv støttespiller for andre eldre i landsbyen, og som tidligere har støttet masseimmigrasjonen til Tyskland ser nå ut til å ha blitt et offer for sin egen politikk.

Roth og hans kone har frem til 30 september i år på å flytte fra leiligheten hvor byrådet nå har bestemt ni nye immigranter skal bo. I Tyskland ser det dermed ut som om eiendoms konfiskering er myndighetenes svar på landets problem med å huse alle de titusener av immigranter myndighetene har sluppet inn i landet.

Kilde: jungefreiheit.de

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

2 thoughts on “Tyske pensjonister kastes på gata for å gi plass til immigranter

  1. Faktisk må jeg si at dette høres helt riktig ut. Han har vært for masseinnvandring og selvfølgelig må han selv være villig til å gi fra seg hjemmet sitt. Eller trodde han at bare det skulle gjelde “de andre”?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

FNs pin for bærekraftig utvikling eller landsforræderi?

tor mai 7 , 2020
Den siste tiden har det vært skrevet og diskutert en hel del i pressen her i landet om den såkalte FN pinsen som mange norske stortingspolitikere og regjeringsmedlemmer nå bærer, og hvorvidt de heller burde ha båret det norske flagget på brystet. Diskusjonen rundt pinsen er en avsporing i forhold […]