Krise tall for Erna Solberg

Den Norske arbeidsledigheten har skutt i været under koronakrisen og om man skal benytte den samme logikken som det man ser den politisk korrekte pressen benytter i sin omtale av President Donald Trump så kan man også i Norge legge skylden for den høye arbeidsledigheten på landets statsminister.

I utgangen av Januar 2020 lå den norske arbeidsledigheten på 2,2 prosent i følge NAV, mens den nå i Mai har steget til rundt 10,4 prosent og tar man med de ca 129.000 personene som i dag er registrert som delvis arbeidsledige så ligger tallet på hele 15,4 prosent.

Selvfølgelig vil de aller fleste hevde at disse tallene ikke er et klart og tydelig uttrykk for hvordan tallene egentlig ser ut ettersom vi nå er midt oppe i en veldig spesiell situasjon som man ikke kan belaste en enkel politiker eller et enkelt parti for, men i den politisk korrekte pressen er det nettopp det man gjør når man dekker situasjonen i USA.

For å fremme ideen om at folk som støtter den amerikanske presidentens mer nasjonalistiske verdenssyn som hatefulle, dårlig utdannede idioter så må man også vri og vrenge på sannheten slik at også statistikken peker på at Trump og hans administrasjon gjør en dårlig jobb selv, og man overser helt det faktum at like før koronakrisen så hadde Trump skapt den laveste ledigheten som er blitt målt i USA de siste 50 årene blant alle landets demografier.

USA hadde en fantastisk vekst i økonomien og man så ut til å kunne sprenge stadig flere rekorder, men så dukket plutselig koronaviruset opp som en følge av det kommunistiske diktaturets manglende vilje til å forhindre en spredning av viruset til resten av verden, og man fikk derfor en situasjon i både Europa og USA der man måtte stenge ned store deler av samfunnet.

Dette medførte selvfølgelig i USA som i Europa og Norge til at ledighetstallene skjøt i været, og nå benytte venstresiden og den politisk korrekte pressen disse «falske» ledighetstallene til å føre en propagandakrig mot den nasjonal-kapitalistiske økonomiske modellen som Donald Trump har fulgt.

Den politisk korrekte pressen har dermed vist at den ikke ønsker å forholde seg til fakta og virkelighetens situasjon, men heller ønsker å fungere som propaganderer for en politisk elite som heller gleder seg over en krisesituasjon der titusener av dems egne landsmenn og kvinner dør en de gleder seg over sitt eget lands økonomiske fremgang under det de anser som en «feil» politisk ideologisk retning.  

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Hvorfor snakker ingen om det massive seksuelle misbruket av barn blant verdens eliten

lør mai 9 , 2020
Det er underlig at man ikke har et større fokus på å løse problemet med misbruk av barn når vi vet at rundt 8 millioner barn på verdensbasis forsvinner og blir del av en sextraffiking ring der barn blir solgt som sexslaver, barnearbeidere og som offer til rituelle offerseremonier i […]