Norsk uavhengig forsker med foredrag om koronakrisen

Den uavhengige norske forskeren og foredragsholderen Hans Kristian Gaarder har lagt ut en video hvor han holder et foredrag om situasjonen rundt myndighetenes koronatiltak, og den potensielle ettervirkningen av disse.

I foredraget stiller han spørsmål rundt virkningen av tiltakene, og kostnadene de har hat for samfunnet som helhet, og om det virkelig var verdt det.

Det er enkelte som stiller seg kritiske til Hans Gaarders forskning, og hevder at han fremmer konspirasjonsteorier, men det rettferdiggjør ikke måten den politisk korrekte eliten og media forsøker å sensurere hans materiale fra å nå ut til folk på.

Nisseland.net mener at det er viktig at alle røster blir hørt, og at det så er opp til leserne selv å avgjøre hvilken informasjon de finner mest troverdig.

Du kan besøke Hans Gaarders websider her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Mexicansk narkotikabaron døde av koronavirus i fengsel

tir mai 12 , 2020
MEXICO: Den nådeløse mexicanske narkotikabaronen Moises Escamilla May som sat fengslet for flere grufulle drap og halshugginger døde i et høysikkerhets fengsel i staten Jalisco en uke etter å ha blitt smittet med koronaviruset. Den 45 år gamle narkotikabaronen med kallenavnet «El Gordo May» som kan oversettes til «Feite May» […]