Mexicansk narkotikabaron døde av koronavirus i fengsel

MEXICO: Den nådeløse mexicanske narkotikabaronen Moises Escamilla May som sat fengslet for flere grufulle drap og halshugginger døde i et høysikkerhets fengsel i staten Jalisco en uke etter å ha blitt smittet med koronaviruset.

Den 45 år gamle narkotikabaronen med kallenavnet «El Gordo May» som kan oversettes til «Feite May» sonet en dom på 37 år for organisert kriminalitet og smugling av våpen og narkotika.

May var blant annet anklaget for å lede distribusjonen av kokain i Canun og var videre anklaget for å ha vært involvert i drapet og halshugningen av 12 personer i Yucatan i august 2008.

På tidspunktet for hans arrestasjon ble han identifisert som en regional leder for den brutale gjengen Los Zetas som av Mexicanske myndigheter er blitt anset for å være en av landets mest brutale gjenger.

Ironisk nok var det et virus som tok livet av den brutale gjenglederen, og man kan jo lure på om skjebnen eller karma hadde en finger med i spillet.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Indiske myndigheter rekrutterer spøkelser i bekjempelsen av koronaviruset

tir mai 12 , 2020
INDIA: I et forsøk på å hindre spredningen av koronaviruset har en by i India rekruttert en gruppe «spøkelser» som skal «skremme» beboerne til å holde seg hjemme om kvelden. Forslaget til den noe uortodokse metoden for å sørge for sosial distansering skal angivelig ha kommet fra offisielle representanter i […]