Indiske myndigheter rekrutterer spøkelser i bekjempelsen av koronaviruset

INDIA: I et forsøk på å hindre spredningen av koronaviruset har en by i India rekruttert en gruppe «spøkelser» som skal «skremme» beboerne til å holde seg hjemme om kvelden.

Forslaget til den noe uortodokse metoden for å sørge for sosial distansering skal angivelig ha kommet fra offisielle representanter i de lokale myndighetene i byen Bhubaneswar som ligger sør i staten Odisha.

I et forsøk på å gjøre byens befolkning oppmerksomme på viktigheten av å etterkomme myndighetenes karantene ordre, har byen ansatt kvinner som går rundt i byens gater om natten utkledd som spøkelser.

Selv om kvinnenes utkledning for enkelte kan fremstå skremmende, er det dems opptreden som «spøkelser» som virkelig får kalde gufs til å gå gjennom kroppen på mange. I videoen under kan du se en kort video av kvinnenes «forestilling» i det de beveger seg gjennom Bhubaneswar gater nattestid.

Latest tactics adopted by my govt to keep people indoors in night. 😊. 😊 …

Slået op af Ashok MahapatraTirsdag den 5. maj 2020

Tror dere dette også kunne slått gjennom som et tiltak i Norge?

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Bente Bratvold kommer med noen visdomsord rundt dette med å lyve

fre mai 15 , 2020
I denne videoen kan dere høre hvordan Bente Bratvold forklarer hvordan å lyve, eller å unnlate å fortelle sannheten, kan være et overgrep.