NRK feiret ikke 17 mai, men holdt en feiring for det multikulturelle Norge

I år ble det en noe avkortet 17 mai feiring for de fleste, men på norsk TV skulle NRK ta ledelsen med å omgjøre årets 17 mai feriering til en feiring av det multikulturelle og multietniske Norge.

Det startet med at man applauderte kongefamilien for å starte sin kjøretur rundt om i Oslo i en såkalt «innvandrer» bydel noe som skulle vise oss alle at «Kongen» er en konge for ALLE, og man fortsatte så utover sendingen å nesten utelukkende ha gjester med innvandrerbakgrunn, og prate om innvandrere og feminisme.

Dersom man så ser tilbake på de siste to tre årenes 17 mai feiring så ser man en tydelig trend her, og man kan jo bare lure på hva slags 17 mai feiring man vi se om et år eller to, og om det i det hele da vil bli nevnt at 17 mai er en feiring av Norge og alt som skal våre norsk?

NRK ser nå stadig mer ut til å være opptatt av at de skal bryte ned alt som er og har vært regnet for å være norsk, og at man har som politikk fra NRK ledelsens side at det vanlige etnisk norske anser for å være norsk ikke lengre skal kunne omtales eller vises på statskanalen som vi ALLE MÅ betale for.

Med andre ord skal du BETALE for propagandaen som hevder du, ditt land og din kultur IKKE FINNES.

Ja lykke til med det kommende året alle sammen, vi i Nisseland håper folk nå snart ser hvilke anti-norske krefter som sitter i ledelsen i NRK og ellers i landets styrende organer.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Solens syklus påvirker jordens klima, men klimafascistene nekter å innrømme fakta

man mai 18 , 2020
Klimahysteriet startet i 2006 da den tidligere amerikanske visepresidenten Al Gore startet sin globale propaganda kampanje som et ledd i promoteringen av filmen «An Inconvenient Truth» hvor publikum ble fortalt og vist statistikker som skulle dokumentere verdens undergang innen 2012 om ikke verden endret seg, og drastisk fikk redusert sitt […]