Solens syklus påvirker jordens klima, men klimafascistene nekter å innrømme fakta

Klimahysteriet startet i 2006 da den tidligere amerikanske visepresidenten Al Gore startet sin globale propaganda kampanje som et ledd i promoteringen av filmen «An Inconvenient Truth» hvor publikum ble fortalt og vist statistikker som skulle dokumentere verdens undergang innen 2012 om ikke verden endret seg, og drastisk fikk redusert sitt co2 utslipp.

Siden den gang har Al Gore tjent seg styrtrik på å «selge» klimakvoter, og på å reise verden rundt i et eget privat jetfly for å holde foredrag om hvordan «vanlige» folk IKKE må få reise så mye med fly, kjøre bil eller benytte andre moderne innretninger som forbrenner fossilt brensel.

Selv er som sagt Al Gore blitt multimillionær med en formue på rundt 200 millioner dollar uten at noen helt kan forklare hva klimakvotene han solgte faktisk var, eller hvorfor han på vegene av FNs klimapanel (IPCC) ble overrakt FNs fredspris.

Kritikerne av både Al Gore, filmen han medvirket i og FNs klimapanel har lenge hevdet at både statistikken og metodene FNs klimapanel har benyttet i sine klimamodeller er feilaktige ettersom man ikke medregner solens innvirkning på jordens klima og temperatursvingninger, og det har flere ganger vært forsøk på å få FNs klimapanel til å innrømme denne feilen i modellen.

Dessverre har disse forsøkene fra både forskere, politikere og andre entusiaster ført til beskyldninger om alt fra rasisme til klimafornektelse, og det har til og med vært foreslått fra såkalt politisk korrekte politikere i flere land å både forby klimafornektelse til tukling med de såkalte klimafornekternes hjerner.

Man endte dessuten opp med en såkalt «Climategate» da en gruppe hackere hadde fått tak i interne eposter mellom ledende klimaforskere hvor det kom tydelig frem at forskere og andre som IKKE innrettet seg etter ideen om at co2 var hovedårsaken til en global oppvarming ikke ville kunne motta forskningsstipend til å fortsette sine ulike forskningsprosjekter.

Saken ble selvfølgelig ikke veldig omtalt i den politisk korrekte pressen som siden 2006 har fremmet klimafascistenes propaganda om en global oppvarming som ettersom den forutsette katastrofen ikke inntraff måtte omdøpes til klimakrise i stedet.

Nå har vi allikevel svart 14 år etter at Al Gore stod og fortalte verden at fremtidige generasjoner ikke ville vite hva snø er, og at isbjørner som i hans såkalte dokumentar «klamret» seg til små isfjell ville bli utryddet fått beskjed om at vi nå kanskje er på vei inn i en mini istid som følge av den minimale aktiviteten på solen.

Ja solen som FNs klimapanel helt siden 2006 har hevdet IKKE har noen innvirkning på klima her på jorden har nå gått inn i en periode med minimal aktivitet, noe som resulterer i at temperaturen i hele solsystemet faller selv om vi mennesker fortsetter å reise med fly.

At solen nå går i dvale er en del av solens mange sykluser, og hører mer til sjeldenhetene, men vi har lenge vist at aktiviteten på solen går i 10-12 års sykluser med det vi kaller sol maximum da aktiviteten på solen er ekstrem aktiv til sol minimum der aktiviteten er noe lavere.

Disse har forskere visst om siden 1700 tallet da vi først begynte å følge med på solens aktivitet og såkalte solflekker som skapes som følge av gravitasjonsendringer på solens overflate, men allikevel valgte FNs klima panel helt å se bort fra dette faktum da informasjonen ikke passet inn i FNs globale propaganda kampanje der målet kan se ut til å være å fremme Kinas interesser, immigrasjon til Europa og en nedbrytning av de vestlige samfunnsverdier.

Nå ser det allikevel ut til at naturen selv er i ferd med å motsette seg FNs propaganda kampanje ved at solen nå går inn i en nedkjølingsperiode som i tidligere tider har ført til det man på 1600 tallet kalte en mini istid i Europa, og skulle det hende nå ville hele FNs klimaløgn en gang for alle være avslørt.

Du kan lese en politisk korrekt versjon om solens dvale her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

New York vil benytte lys til å drepe virus

tor mai 21 , 2020
Ifølge en artikkel i det politisk korrekte nyhetsnettverket CNN informeres det nå om at man i New York ønsker å starte ett pilot program for å benytte UV lys for å «rense» luften for koronavirus, og at denne nye teknologien vil kunne bli et viktig våpen i kampen mot smittespredning. […]