New York vil benytte lys til å drepe virus

Ifølge en artikkel i det politisk korrekte nyhetsnettverket CNN informeres det nå om at man i New York ønsker å starte ett pilot program for å benytte UV lys for å «rense» luften for koronavirus, og at denne nye teknologien vil kunne bli et viktig våpen i kampen mot smittespredning.

Artikkelen som du kan lese her, ble også gjengitt i Norske politisk korrekte medier hvor man beskrev denne nye UV teknologien som om det var første gang noen hadde snakket om den, mens man samtidig helt så bort fra det faktum at dette er den samme teknologien som Donald Trump ble latterliggjort for å nevne under en pressekonferanse som vi her på Nisseland omtalte her…

Den gang forsøkte ett samlet internasjonalt politisk korrekt pressekorps å latterliggjøre Trump for å nevne denne nye UV teknologien som en mulig metode å bekjempe spredningen av koronaviruset, og man legger fort merke til at norske journalister i stede for å undersøke hvorvidt det fantes noen slik eksperimentell forskning på UV lyst som det Trump snakket om i stede benyttet anledningen til å fremme sine personlige synspunkter på saken, og den politisk korrekte fremstillingen av Trump som mindre begavet.

Nå har imidlertid forskningen som Nisseland.net tok seg tid til å undersøke om fantes blitt et redskap som byen New York ønsker å ta i bruk i sin bekjempelse av smittespredning av koronavirus, og man ser dermed hvordan norsk og store deler av den internasjonale pressen ikke lengre leverer objektive informative nyheter til sine lesere, men heller er blitt opinionsbyggere som har til oppgave å spre et bestemt politisk budskap for sine eiere.

I den såkalte etablerte pressen her i landet finner man ikke lengre journalister, men kun kommentatorer som i stede for å formidle nyheter kommer med politisk korrekte kommentarer om nyhetshendelser.

De ekte journalistene finner man i dag på de mange ulike alternative mediene hvor folk som ønsker å fremme sannheten og derfor forsøker å videreformidle ALL informasjon i en sak fremfor utvalgte deler som passer inn i dems politiske verdensbilde.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Norsk presse nekter å skrive om drap på etniske svensker

fre mai 22 , 2020
På VG og i andre norske nyhetskanaler har man i dag kunnet lese om drapet på den afro-amerikanske Ahmaud (25) som ble drept Søndag 23. februar da han var ute på en joggetur av to hvite menn, og ettersom denne saken passer inn i det politisk korrekte bildet er saken […]