Norsk presse nekter å skrive om drap på etniske svensker

På VG og i andre norske nyhetskanaler har man i dag kunnet lese om drapet på den afro-amerikanske Ahmaud (25) som ble drept Søndag 23. februar da han var ute på en joggetur av to hvite menn, og ettersom denne saken passer inn i det politisk korrekte bildet er saken fremdeles nesten tre måneder etter drapet fant sted å regne som en nyhetssak.

Det samme er ikke tilfelle når det gjelder drapssaken i vårt naboland Sverige hvor en etnisk svensk mann ble drept av en fremmedkulturell mann da han for en ukes tid siden forsøkte å stoppe den fremmedkulturelle mannen fra å voldta hans venninne, noe som for mange bekrefter ideen om at norske medier forsøker å skape et bilde av at det begås mer rasistisk motivert vold mot fargede en mot hvite personer.

Drapet i Sverige på den 19 år gamle Tommie Lindh fant sted den Søndag 13. mai da han forsøkte å stoppe Abubaker Mohamed som var i ferd med å voldta hans venninne, og dermed havnet i et basketak med den fremmedkulturelle mannen som var bevæpnet med kniv.

Drapsmannen Abubaker Mohamed som er en tidligere kjenning av Svensk politi er også tidligere dømt for overfall og seksuelt misbruk av en mindreårig jente, og er nå anklaget for drapsforsøk, drap, vold og voldtekt.

Saken har hverken i Norsk eller Svensk politisk korrekt presse fått noen særlig dekning til tross for at Sverige er vårt naboland og for mange nordmenn kun er en times tids kjøretur unna, og mange spør seg nå hvorfor pressen istedenfor å skrive om drapssaken i Sverige nå trekker frem en mer POLITISK KORREKT sak fra USA som fant sted for over tre måneder siden.

Årsaken hevder mange er at drapsofferet i Sverige var av feil etnisitet og at saken i USA hvor offeret var en svart mann mens gjerningspersonene var hvite passer mye bedre inn i det verdensbildet pressen sammen med Svenske og Norske styresmakter forsøker å skape.

Nisseland.net lar sine lesere selv gjøre seg opp sin egen mening om hva årsaken bak denne underlige dekningen av de to sakene kan være, men vi synes selvfølgelig det er underlig at en tre måneder gammel drapssak fra USA skal få mer oppmerksomhet en det en drapssak i vårt naboland skal få.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Kan det være vi ikke blir fortalt sannheten om koronaviruset fra myndighetene?

fre mai 22 , 2020
Det er mye merkelige som er blitt rapportert fra ulike hold når det gjelder den pågående koronapandemien, men hvordan skal vi vite HVEM som forteller oss sannheten når så mange stemmer ser ut til å bli sensurert av teknologikjempene i Silicon Valley i samarbeid med den politisk korrekte pressen? For […]

Relaterte artikkler