Kan det være vi ikke blir fortalt sannheten om koronaviruset fra myndighetene?

Det er mye merkelige som er blitt rapportert fra ulike hold når det gjelder den pågående koronapandemien, men hvordan skal vi vite HVEM som forteller oss sannheten når så mange stemmer ser ut til å bli sensurert av teknologikjempene i Silicon Valley i samarbeid med den politisk korrekte pressen?

For å gi folk et bredere bilde på hvilke meninger som finnes der ute har Nisseland.net valgt å legge ut en video fra det alternative nettstedet LondonReal.tv hvor over 160 leger fra rundt om i verden blir stilt spørsmål rundt dems meninger om koronaviruset og de tiltakene myndighetene har iverksatt så langt, og det vil være opp til deg som leser/lytter/seer å selv gjøre deg opp en mening om hva du mener er nærmest sannheten her.

Fra LondonReal.tv

Spørsmålene legene i intervjuet over blir stilt er blant annet om de tror det finnes en agenda bak de mange tiltakene som er iverksatt av myndighetene for å stoppe koronaspredningen, og om de mener det er riktig at folk som har en stor økonomisk interesse av at man tvinger folk til å vaksineres skal få ta avgjørelser rundt folks helse?

Andre spørsmål er om folk som Bill Gates som har uttalt at han mener det er for mange mennesker på jorden bør få jobbe med vaksinering av mennesker når han ikke har noen utdanning innen helsefaget.

Nisseland.net gjør denne videoen tilgjengelig for at folk selv skal få se hvilke meninger som finnes der ute slik at de selv skal kunne gjøre seg opp en informativ mening om saken.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Kan man stole på spørreundersøkelser man leser i om i den politisk korrekte pressen?

fre mai 22 , 2020
I dag kunne man lese i en av landets største nettaviser at andelen såkalte LHTB personer som følte seg trakassert har økt, og at dette er et klart signal på at vi har en LHTB fiendtlig kultur her i landet. Det underlige her er jo at man KUN har intervjuet […]