Tyranniet sprer seg i de demokratisk styrte statene i USA

USA: Man snakker i dagens samfunn veldig lite om hva ytringsfrihet, bevegelsesfrihet og demokrati virkelig er, og det kan se ut som om flere politiske ledere rundt om i verden benytter koronakrisen som en mulighet til å innføre det de fleste ville ha forbundet med diktatoriske regimer som kommunistiske Kina og Nord-Korea for bare få år siden.

Ett slik eksempel er de såkalte «menneskelige» parkeringsplassene som man har laget i Domino Park i Brooklyn, New York, hvor myndighetene har oppmerket sirkler i parken hvor byens innbyggere nå kan må sette seg om de skal etterfølge byens myndigheters reglement for sosial distansering og ikke komme på kanten med myndighetene.

Video fra YouTube

Som kanskje enkelte legger merke til så skriver vi bevist ikke at man kommer på kanten med loven i New York om man ikke etterfølger myndighetenes krav om sosial distansering da det ikke finnes grunnlag for slike begrensninger i den amerikanske grunnloven for innskrenkninger av folks bevegelsesfrihet, og en eventuell lov derfor ville være grunnlovsstridig.

Dette er selvfølgelig ikke et problem for de lokale myndighetene som allikevel har beordret folk arrestert og straffeforfulgt om de ikke etterkommer myndighetenes krav om sosial distansering, og mange hevder derfor at det nå blir stadig mer klart at et tyranni ser ut til å vokse frem i stater regjert av det demokratiske partiet.

Leser man så om saken i den politisk korrekte norske avisen nettavisen får man derimot inntrykk av at ALLE innbyggerne i New York synes tiltaket med de «menneskelige» parkeringsplassene er et søtt og morsomt «påfunn» fra myndighetenes side, og man får ingen uttalelser fra den delen av befolkningen som måtte ha et annet synspunkt på denne formen for politisk maktmisbruk som demokratene nå fremviser.

Spørsmålet er nå om vi også etter hvert som tiden går og en eventuell andre bølge med smitte kommer til Norge vil se tilsvarende tiltak bli tatt i bruk også her i landet, og at folk også her vil bli nektet å bevege seg fritt i parker og i den norske naturen?

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Journalisters hjerner fungerer på at lavere nivå en gjennomsnittet ifølge ny vitenskapsstudie

lør mai 23 , 2020
Ifølge en ny studie ledet av Tara Swart som er en forsker på neurologi der man studerte 40 journalister fra ulike nyhetsmedier i flere måneder hvor deltakerne i studiet gjennomførte tester relatert til sin livsstil, helse og oppførsel viste at journalisters hjerner fungerer på et lavere nivå en folk flest […]