Journalisters hjerner fungerer på at lavere nivå en gjennomsnittet ifølge ny vitenskapsstudie

Ifølge en ny studie ledet av Tara Swart som er en forsker på neurologi der man studerte 40 journalister fra ulike nyhetsmedier i flere måneder hvor deltakerne i studiet gjennomførte tester relatert til sin livsstil, helse og oppførsel viste at journalisters hjerner fungerer på et lavere nivå en folk flest sine hjerner.

I studien som det må påpekes var veldig liten ble det funnet at journalistene var dårlige til å forholde seg til fakta og til den virkelige verden, at de drakk for mye og bekymret seg unødvendig mye for fremtiden.

Det er dermed kanskje et poeng å spørre seg selv om man virkelig skal ta nyhetene slik de i dag blir presentert så veldig seriøst med tanke på at de som formidler dem er barnslige, fylliker som har problemer med å forholde seg til den virkelige verden?

Du kan lese mer om studiet her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Dr. Anthony Fauci sier nå nedstengningen av USA kan gjøre mer skade en nytte

lør mai 23 , 2020
USA: Dersom man skal tro den politisk korrekte pressen her i Norge så er i dag Donald Trump og det hvite hus sin egen helserådgiver Dr. Anthony Fauci uenige når det kommer til hvorvidt man nå bør lette på koronatiltakene i USA. Dette bildet er selvfølgelig et politisk korrekt bilde […]