Dr. Anthony Fauci sier nå nedstengningen av USA kan gjøre mer skade en nytte

USA: Dersom man skal tro den politisk korrekte pressen her i Norge så er i dag Donald Trump og det hvite hus sin egen helserådgiver Dr. Anthony Fauci uenige når det kommer til hvorvidt man nå bør lette på koronatiltakene i USA.

Dette bildet er selvfølgelig et politisk korrekt bilde skapt av de politisk korrekte mediene her i landet og i USA som ønsker å skape inntrykk av at Donald Trump ikke har kontroll på situasjonen når det kommer til håndteringen av koronakrisen i landet, men i en nylig offentlig uttalelse under et intervju på kanalen CNBC kommer nå Dr. Fauci med uttalelser som støtter presidentens gjenåpningspolitikk.

At man fra pressens side ikke lengre forsøker å rapportere nyhetene ut fra de fakta opplysningene man har, men heller søker å fremstille nyhetene fra en bestemt politisk vinkling er man ikke lengre en nyhetsformidler, men en opinionsbygger og politisk propagandist, og man burde være ærlige ovenfor ens lesere, lyttere og seere om det.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Flere en 100 tusen coronadøde i EU

tir mai 26 , 2020
VERDEN: Over 100 000 mennesker er omkommet i EU som resultat av coronaviruset Covid-19 og EU presidentens dårlige håndtering av pandemien på tvers av unionens landegrenser. Da Norge ventet med å innføre forbud for Kinesere fra å reise til Norge, og da Italia etter beskyldninger om rasisme fra den Kinesiske ambassadøren […]