Flere en 100 tusen coronadøde i EU

VERDEN: Over 100 000 mennesker er omkommet i EU som resultat av coronaviruset Covid-19 og EU presidentens dårlige håndtering av pandemien på tvers av unionens landegrenser.

Da Norge ventet med å innføre forbud for Kinesere fra å reise til Norge, og da Italia etter beskyldninger om rasisme fra den Kinesiske ambassadøren i Italia gjenåpnet landets grenser for reisende fra Kina var det EU som presset på i bakgrunnen for at landegrensene skulle forbli åpne.

Dette resulterte i at Italia ble det landet med den største utbredelsen av coronaviruset i Europa, uten at en eneste avis eller nyhetskanal har kritisert EU ledelsen.

Tvert imot fokuseres det på at USAs dødstall ligger noe høyere en enkelte EU lands dødstall, men man ungår helt å nevne at EU som helhet har et mye høyere dødstall en hva tilfellet er både for et samlet USA og for de enkelte statene.

Spørsmålet folk nå kanskje bør stille seg er «Hvorfor skriver ikke Europeisk presse om de høye dødstallene for ett samlet EU sett i forhold til USA, og hvorfor sammenligner man ikke enkeltstående amerikanske stater med enkeltstående EU land for å få ett mer korrekt bilde av situasjonen?»

Svaret ligger nok i det faktum at pressen er EU vennlig da EU styres av den politisk korrekte eliten, mens USA for tiden har en konservativ politisk ukorrekt president som har sagt at hans mål er å styrke USA fremfor å jobbe for en stadig globalisering som i første rekke kommer Kina til gode.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Kina klargjør seg på krig, men blir hyllet i den norske pressen

ons mai 27 , 2020
Etter at kinesiske myndigheter beordret rundt 300 000 politibetjenter tilhørende landets opprørsstyrke om å invadere Hongkong har den norske politisk korrekte pressen fortsatt sin Kina vennlige tone slik dems eiere ønsker. Norske journalister ser ikke ut til å ta hensyn til at Hongkongs befolkning nå blir fratatt sine demokratiske rettigheter, […]