Hvorfor er fakta om sigøynere «rasistisk»?

I dag kunne vi lese hvordan politiet i Kristiansand blir fremstilt som rasistiske for å ha offentliggjort en rapport som viser at det er mye kriminalitet blant sigøynere (romfolk) i Kristiansand, og at bakmenn benytter tiggere til å selge både narkotika, sex og til å begå andre kriminelle handlinger.

Til Nettavisen har politiet i Kristiansand sagt de var redde for å fremlegge rapporten da den kunne føre til stigmatisering av sigøynere og hatkriminalitet.

Spørsmålet folk nå bør stille seg er «hvorfor har ikke PST og Statsministeren de samme bekymringene når det kommer til å stemple ALLE hvite menn som potensielle terrorister på bakgrunn av KUN to unge menns handlinger»?

Er det ikke rasistisk å stemple hvite menn på bakgrunn av handlinger begått av to personer man vet sliter med psykiske problemer, og som man vet hadde en historikk med en problemfylt barndom og psykisk sykdom?

Som jeg har sagt tidligere ser det ut som målet til venstresiden i Norge og store deler av den politiske eliten er et befolkningsbytte slik at man kan få byttet ut den mindre føyelige etnisk norske befolkningen, med en mer føyelig fargerik befolkning fra særlig Afrika og Midtøsten.

Jeg tror det er veldig få der ute som bryr seg om hvilke tro folk måtte ha enten de er svarte, hvite, gule eller brune, men det må jo være lov å ha et ønske om å bevare sitt eget folk og kultur uten at en skal bli ansett som en potensiell terrorist.

Til slutt vil jeg si at jeg kaller sigøynere for sigøynere og ikke romfolk ettersom de aldri har vært en etnisk europeisk eller romersk befolkning, men innvandret fra India da man anså dem for å være særdeles kriminelle og ikke ville ha dem boende i India eller andre land i Asia/Midtøsten.

Ekstremisten

Ekstremisten er en konto som benyttes for å skrive artikler som er noe på kanten, og for å holde artikelforfatterens identitet anonymisert. Disse artiklene kan du ikke klage på da vi ikke på noen måte vil fjerne disse uten at du kan bevise informasjonen i artikkelen er falsk eller at innholdet bryter med Norsk lovgivning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Overvåker USAs militære UFO i stillhet?

tor sep 12 , 2019
Et mystisk objekt er blitt observert flere steder siden Juni måned da den første videoen av et slangelignende objekt som beveget seg over himmelen først ble lagt ut på Youtube. Nå har en tidligere politietterforsker vært ute og sagt at den amerikanske regjeringen er godt kjent med fenomenet, og at […]