De svartes protester mot amerikansk politi har spred seg til Los Angeles

Etter at arrestasjonen av 46 år gamle George Floyd endte med Floyds død har det brutt ut demonstrasjoner rundt om i flere amerikanske byer, og en ny video fra arrestasjonen har ikke endret oppfatningen av at George Floyds død var mer en enn tragisk ulykke.

George Floyd døde mandag etter at han ble arrestert etter å ha forsøkt å benytte en falsk 20 dollar seddel som en av butikkens ansatte gjenkjente som falsk og derfor ringte politiet. Da politiet ankom stedet viste den 46 år gamle tobarnsfaren ingen tegn til motstand, men det stoppet ikke politiet fra å benytte unødvendig mye makt som igjen førte til George Floyds død.

Nå mener flere at politimannen som forårsaket Floyds død bør anklages for mord, og flere svarte demonstranter har gått ut i gatene for å protestere mot det de mener er rasistiske holdninger innen den amerikanske politistyrken.

Dessverre har den rasistiske Black Lives Matter (BLM) organisasjonen kastet seg over saken, og har oppfordret sine tilhengere til å benytte vold mot landets politibetjenter noe som ikke vil bidra til å roe ned situasjonen.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Vil Trump endelig ta opp kampen mot internettsensuren?

tor mai 28 , 2020
USA: Onsdag sensurerte microblogg tjenesten Twitter en twittermelding fra den amerikanske presidenten, og nå kan det se ut som det var startskuddet på en åpen ordkrig mellom eliten i Silicon Valley og Trump administrasjonen i det Hvite Hus. Like etter at Twitters såkalte fakta sjekkere merket en av Donald Trumps […]