Hvorfor må ikke-muslimer lære om id og synge islamske sanger på skolen?

Her om dagen satt jeg og pratet med min 12 år gamle sønn som fortalte meg at han syntes det var rart å måtte synge sanger, og lære om Allah og den islamske id feiringen på skolen når han ikke er muslim.

Spørsmålet må jeg jo si jeg etter å ha hørt dette selvfølgelig måtte stille meg selv om, og jeg må også si jeg synes det er underlig at ikke skolen har informert oss som foreldre om at de ønsket å markere id feiringen ved å ha en egen undervisning om islam.

Hadde situasjonen vært omvendt der islamske barn var tvunget til å synge kristne sanger og be kristne bønner til den kristne guden så regner jeg med at vi ville hat store oppslag i landets aviser om hvor rasistisk og diskriminerende dette var, og hvordan skolen ikke har noe grunnlag til å påtvinge muslimer en kristen tro.

Nå er jeg hverken kristen eller muslim, men jeg har min egen spesielle tro der et av «budene» så absolutt er at man ikke skal underkaste seg FALSKE guder som Allah, og min sønn skal som sådan så absolutt IKKE delta i noen id eller annen islamsk feiring så sant jeg eller hans mor ikke har gitt uttrykk om noe annet.

At skolen påtvinger våre barn en religion som de ikke tilhører finner jeg utrolig krenkende og jeg vil sjekke opp nærmere hvilke muligheter jeg har når det kommer til å klage på skolens oppførsel her, men ønsker selvfølgelig med dette innlegget at så mange som mulig skal bli klar over hvordan norske skoler nå ser ut til å være islamske propaganda kanaler rettet mot våre barn.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Globallisten Gro Harlem Brundtland ønsker en kommunistisk verdensorden etter den Kinesiske modellen

tor mai 28 , 2020
Under et nettmøte med det Norske Videnskaps-Akademi torsdags kveld kom den tidligere statsministeren og arbeiderparti politikeren med uttalelser som gjør at mange nok nå spør seg om hun fullstendig har mistet forstanden. Under nettmøtet snakker Gro Harlem Brundtland om hvordan globalisering og støtten til globale organisasjoner som WHO, FN osv […]