VG kaller opptøyer for fredelige demonstrasjoner

I flere store byer styrt av demokrater er det nå store opptøyer hvor hovedsakelig rike hvite ungdommer fra organisasjonen Antifa sammen med pøbler og kriminelle svarte i organisasjonen Black Lives Matter nå raserer og brenner ned de indre bydelene hvor det hovedsakelig bor svarte og fargede mennesker.

Dette kaller disse to gruppene for en demonstrasjon for «rettferdighet» og antirasisme, men stadig flere svarte butikkeiere, og andre som jobber i disse bydelene kaller disse pøblene for hva de virkelig er, nemlig pøbler.

Pressen derimot forsøker å tegne et bilde av disse pøblene som godhjertede fredelige «hippier» som kun ønsker rettferdighet og like muligheter for svarte og hvite i USA, og man får se bilder av butikker som brennes ned, biler som veltes og flasker som suser forbi hodene på journalistene mens de i likhet med Iraks «komiske» Ali fornekter virkeligheten rundt seg, og rapporterer om fredelige demonstranter.

Her hjemme skulle man tro journalistene hadde mer intelligens, og at de kanskje selv i sin villeste politisk korrekte tåke i det minste ikke ville fornekte virkeligheten slik ett hvert oppegående menneske kan se den, men den gang ei.

Våre politisk korrekte journalister i VG, Dagbladet, Nettavisen og i alle de andre politisk korrekte slarvesidene publiserer nå fantasi artikler som er så fjernt fra virkeligheten at selv de mest rabiate venstreaktivistene til og med tror de har røkt sine egne aviser før artiklene ble publisert. At nå Antifa og andre venstreekstreme organisasjoner vil havne på USAs terrorliste vil kanskje kunne bidra til at ting nå får muligheten til å roe seg, men dessverre ser det ut som om nå USA fremfor å være det beste eksempelet på at et multikulturelt samfunn faktisk KAN fungere vil gå inn i historiebøkene som selve BEVISET for at MULTIKULTUR alltid er dømt til å feile.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Slektning hevder Elvis besøkte ham

man jun 1 , 2020
En slektning av Elvis Presley hevder å ha hatt en uhyggelig opplevelse han hevder å ha blitt besøkt av det han mener kan ha vært spøkelset til den legendariske musikeren. Den uhyggelige hendelsen skjedde forrige måned hjemme hos Billy Smith, som er den andre fetteren til Gracelands ikoniske innbygger. Han […]