Slektning hevder Elvis besøkte ham

En slektning av Elvis Presley hevder å ha hatt en uhyggelig opplevelse han hevder å ha blitt besøkt av det han mener kan ha vært spøkelset til den legendariske musikeren. Den uhyggelige hendelsen skjedde forrige måned hjemme hos Billy Smith, som er den andre fetteren til Gracelands ikoniske innbygger. Han fortalte sin historie på hans eget YouTube-show, ‘Memphis Mafia Kid’, under en episode som viet til hendelsen som nok mange fans av «The King» fant meget interessant:

Episoden er kalt Hva hvis Elvis levde under koronavirus-krisen, ville han sittet i karantene?

Etter å ha grublet litt over om Elvis mest sannsynligvis ville holdt seg skjermet på Graceland sammen med venner og familie samtidig som han forsøkte å nå ut til presidenten i et forsøk på å se hva han kunne gjøre for å bedre situasjonen, avslørte Smith en underlig ting som skjedde med ham natten før innspilling av videoen.

“Jeg satt her på dette stedet,” forteller han med henviste til sofaen sin, da han ble lei av å se på TV og bestemte seg for å lytte til litt av sin avdøde slektnings musikk.

“Plutselig,” sa Smith, “var det som en hånd rørte meg” på skulderen. “Jeg hoppet opp fra sofaen da det gikk kaldt nedover ryggen,” forteller han, “da skjønte jeg at det var gåsehud og at hvert hår på kroppen min sannsynligvis stod rett ut. Det friket meg virkelig ut.” Når han snudde seg til stereoanlegget, tenkte han med en gang at spøkelset kunne ha vært The King eller kanskje Smith-bestemoren som gikk bort tidligere i år.

“Jeg kan ikke si at det virkelig var noen der,” forteller han, “men for meg var det nesten som om det var Elvis, eller kanskje det var min bestemor eller kanskje begge deler som sa” hei, vi er her med deg og det kommer til å orden seg. ” Selv om han måtte innrømmer at han “fremdeles var friket ut over det,” insisterte Smith på at “det faktisk skjedde” og at det fikk han til å føle seg mye bedre. Selv om skeptikere sannsynligvis vil avvise historien hans som bare et fargerikt innspill fra hans egen fantasi som spilte ham et lite triks, må man si at om det virkelig var Elvis sin avdøde ånd som hadde vendt tilbake til det jordiske plan var det flott av ham å besøke sin slektning for å berolige ham i disse vanskelige tider.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Boogaloo Bevegelsen er en parodi på venstreekstreme Antifa

man jun 1 , 2020
I dag ble jeg klar over at det er noe som kalles Boogaloo Bevegelsen som pressen i både USA og Norge ser ut til å ta på alvor som en såkalt «høyreekstrem» bevegelse i USA som ønsker at landet skal falle inn i en ny borgerkrig. Ifølge Wikipedia og amerikanske […]