Øynasjon i Stillehavet skaper sin egen kryptovaluta

Den lille øynasjonen Marshalløyene med en befolkning på rundt 75 000 borgere ønsker nå å skape sin egen nasjonale kryptovaluta.

Den kryptobaserte nasjonale valutaen skal ifølge ofisiele kilder kalles SOV og skal ifølge landets miljøvernminister David Paul gjøre landet mindre avhengig av den amerikanske dollaren som landet i dag benytter som nasjonal valuta.

«Ved hjelp av blockchain teknologi mener vi dette er en mulighet for oss å skape vår egen valuta, og gjøre oss mindre avhengige av den amerikanske dollaren» sa David Paul i et intervju under en konferanse han deltok på i Singapore.

Marshalløyene kan dermed bli den første nasjonalstaten som har sin egen nasjonale kryptovaluta.

Du kan lese hele saken her…

Du kan nå også benytte Vinterlands egen kryptovaluta VIC som du kan kjøpe ved å følge lenken under.

VinterlandCoin (VIC)

Vinterlands Sentralbank

Sundvor

Aage Sundvor bidrar en gang iblant med artikler til Nisseland.net, og skriver for det meste om saker som havner under kategorien HUMOR og MYSTIKK. Klager på artikler fra Aage Sundvor skal rettes til Redaktøren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Er XRP bedre en Bitcoin spør CNN

fre sep 13 , 2019
I den underliggende videoen kan du se CNNs intervju med Rippels CEO Brad Garlinghouse der han forklarer hvordan Banker og bedrifter benytter kryptovalutaen XRP i det virkelige liv, og ikke bare som et sted å «lagre» verdier.