Mens venstreekstremistene hyllet sin kriminelle helgen Georg Floyd, sensurerte pressen informasjon om David Dorn

USA: David Dorn var en svart pensjonert politimann som ble skutt av venstreekstreme terrorister under herjingene i kjølvannet av den multi-kriminelle Georg Floyds tragiske død under en arrestasjon, og hans opphøyning til helgen status blant de venstreekstreme.

David Dorn derimot som tjenestegjorde i over 40 år som politimann i sitt nærområde og som stadig bidro med hjelp til sine venner og bekjente, har av både amerikansk og internasjonal venstrevridd presse blitt fullstendig oversett ettersom hans død ikke kunne utnyttes til å fremme en venstreekstrem politisk agenda.

I den underliggende videoen får dere høre David Dorns kone komme med en uttalelse om sin manns liv og familiens følelser rundt hans tragiske død.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Lederen for BLM-Antifas «Autonome sone» innrømmer seksuelle overgrep

man jun 15 , 2020
USA: Den første selverklærte lederen for den seks kvartal store «autonome sonen» som de venstreekstreme terroristene i Antifa sammen med pøble og aktivister i gruppen Black Lives Matter har okkupert, har nå innrømmet tidligere seksuelle overgrep. På den sosiale microbloggen Twitter tok flere medlemmer av begge gruppene til orde for […]

Relaterte artikkler