Lederen for BLM-Antifas «Autonome sone» innrømmer seksuelle overgrep

USA: Den første selverklærte lederen for den seks kvartal store «autonome sonen» som de venstreekstreme terroristene i Antifa sammen med pøble og aktivister i gruppen Black Lives Matter har okkupert, har nå innrømmet tidligere seksuelle overgrep.

På den sosiale microbloggen Twitter tok flere medlemmer av begge gruppene til orde for at en av lederne i «okkupasjonen» av den «autonome sonen» skulle trekke seg og bli ekskludert da han har begått flere seksuelle og andre voldelige overgrep mot andre aktivister inne i den «autonome sonen».

Aktivisten som nå er blitt avslørt som en voldtektsforbryter av sine med aktivister er en transseksuell 18 åring som kaller seg lauracouc på twitter, og han/hun/det skriver i en twitter melding at han/hun/det selv tror han/hun/det er en overgriper.

Flere tidligere partnere av den kommunistiske lesbiske transpersonen står nå frem som ofre, og forteller om hvordan vedkommende har overgrepet seg på dem, og benyttet vold mot andre aktivister inne i den idylliske kommunistiske «frisonen» de har skapt.

Fra Twitter

Problemet de nå står ovenfor er at det ikke finnes noe politi inne i sonen da aktivistene ønsker å oppløse alle politimyndigheter, og skal styres av kommunistiske borgervernere som det har vist seg selv begår stadig flere overgrep inne i sonen.

Dette er selvfølgelig nyheter den venstreekstreme pressen i Norge ikke fortelle sine lesere om den såkalte «uavhengige kommunist staten» midt i Seattle.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Borgermester Bill de Blasio beordret porten til en park i New Yorks jødiske distrikt igjen sveiset

tir jun 16 , 2020
USA: Samtidig som den demokratiske borgermesteren Bil de Blasio går ut og støtter de mange Antifa og Black Lives Matters demonstrasjonene som pågår i New York har de Blasio gitt ordre om at porten til en park som ligger i den jødiske bydelen skal igjensveises for å forhindre at jødene […]