Borgermester Bill de Blasio beordret porten til en park i New Yorks jødiske distrikt igjen sveiset

USA: Samtidig som den demokratiske borgermesteren Bil de Blasio går ut og støtter de mange Antifa og Black Lives Matters demonstrasjonene som pågår i New York har de Blasio gitt ordre om at porten til en park som ligger i den jødiske bydelen skal igjensveises for å forhindre at jødene sprer coronaviruset i byen.

Dette er ikke første gang den demokratiske borgermesteren har vært i hardt vær for antisemittistiske kommentarer, og forrige gang de Blasio hisset på seg New Yorks jødiske samfunn var da han i april stengte ned en begravelse som ble holdt for en jødisk rabbiner.

Bill de Blasio skreiv følgende på twitter.

I etterkant ble de Blasio sterkt kritisert av det jødiske samfunnet som mente hans uttalelser og sammenkobling mellom coronaviruset og byens jøder ville kunne bidra til antisemittisme, og at de minnet om retorikk benyttet av Hitlers nasjonalsosialister under den annen verdenskrig.

Angrep på jøder i New York har steget under borgermester de Blasio, og byens jøder føler seg ikke lengre trygge, og har derfor startet sitt eget borgervern. De fleste angrep på jøder i byen er utført av afro-amerikanere.

YouTube

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

BLM aktivist får en virkelighetsjekk under ved hjelp av polititrening

ons jun 17 , 2020
USA: Jarrett Maupin som er en høylytt kritiker av politiet under den siste tidens protester ble invitert til å delta under en polititrening for håndtering av farlige situasjoner. Under treningen fikk den venstreekstreme aktivisten seg en oppvekker om hvordan hverdagen for politibetjenter er, og han fikk se hvor fort det […]