Grupper av Tsjekere og arabere har omgjort den franske byen Dijon til en krigssone

Frankrike: Byen Dijon ligger midt i Frankrike og har frem til masse immigrasjonen til Europa begynte vært en fredelig by med blomstrende turisme, men alt dette er de siste årene endret seg takket være masse immigrasjonen til landet.

I disse dager pågår det en stor konflikt mellom grupper av det myndighetene kaller kriminelle gjenger bestående av Tsjetsjenere og Arabere, og konflikten er nå gått så langt at franske myndigheter har sett seg nødt til å sette inn det militære i et forsøk på å roe gemyttene.

Dette er selvfølgelig ikke en nyhet du vil kunne lese om i den politisk korrekte pressen i Norge ettersom konflikten og de involverte partene alle er immigranter til Frankrike, og ikke passer inn i det politisk korrekte bildet av et fungerende multietnisk samfunn.

Som du ser i videoen over blir det blant annet skutt med alt fra små pistoler til maskingevær, og borgerne i byen er nå livredde for at konflikten skal spre seg enda mer, og at også vanlige uskyldige franskmenn skal bli rammet. Myndighetene har fullstendig mistet kontrollen, og den politisk korrekte snillisme politikken viser seg å ha feilet fullstendig.

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *