Svensk rapper oppfordrer til drap på hvite svensker

2

Den Nigeriansk fødte svenske rapperen Jesse Ekene Nweke Conable har i en video publisert på sosiale medier gått ut og oppfordret til drap på hvite svensker.

I den litt over et minutt lange videoen som du kan se under forklarer rapperen at han mener svarte mennesker skal overta Sverige, og at det skal gjøres ved at man dreper og tar hvite svensker til slaver.

I en oppfordring til Afrikanske menn forteller han i det som ikke kan tolkes som annet enn en oppfordring til voldtekt at afrikanske menn skal ta de hvite svenskenes kvinner fra dem.

Nigerianeren som først kom til Sverige som migrant i 2008 har rundt 280 000 følgere på videosiden YouTube som ikke ser ut til å ha gitt rapperen beskjed om at denne typen oppfordringer til vold ikke er akseptert eller lovlig på siden.

Conable er ikke den første afrikanske immigranten som har kommet med denne typen ytringer og holdninger ovenfor hvite mennesker, og det er skremmende å se hvordan disse rasistiske holdningene ovenfor hvite europeere nå får spre seg blant særlig Afrikanske immigranter.

Tidligere i år hadde man en tilsvarende situasjon i Frankrike hvor en Afrikansk rapper da ut en egen plate hvor han på et av sporene gir sitt uttrykk for hatet han føler ovenfor Frankrike og den etnisk franske befolkningen.

Ekstremisten

Ekstremisten er en konto som benyttes for å skrive artikler som er noe på kanten, og for å holde artikelforfatterens identitet anonymisert. Disse artiklene kan du ikke klage på da vi ikke på noen måte vil fjerne disse uten at du kan bevise informasjonen i artikkelen er falsk eller at innholdet bryter med Norsk lovgivning.

2 thoughts on “Svensk rapper oppfordrer til drap på hvite svensker

 1. Lurer på 1-ting :
  Har NRK nyhetskorrespodent i Sverige ??????????????? Har min tvil og anbefaler NRK
  Til å opprette stillingen snarest, da det Norske
  Folk ønsker ikke samme tilstander i Norge slik som
  Skjer og har skjedd i nabolandet Sverige.
  Vennligst respondere!

 2. Spørsmål:
  Har NRK nyhetsformidler i Sverige????
  Har min tvil. I så fal har han ikke munndiare’.
  Slike tilstander som skjer i vårt naboland
  Er ikke ønsket av det norske folk så voksne opp
  NRK og lever nyhetene uinnpakket som vi betaler
  For og har krav på oppriktig info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Erling Borgen har begynt å se sannheten om miljøfascistene

fre sep 13 , 2019
Etter å ha vært utsatt for flere skremmende episoder i trafikken som fotgjenger skal den venstreekstreme forfatteren og filmskaperen Erling Borgen ha innsett det vi i Nissepartiet(NIP) innså for mange år siden, nemlig at MDG er et fascistisk parti. I en artikkel i Nettavisen sier Borgen han hater «TESLA» sjåfører […]