Erna Solberg vil ha fart i det grønne skiftet

Statsminister Erna Solberg (H) ønsker å få fart på det grønne skiftet i Norge, og sier hun ønsker seg et grønt skifte der vanlige folk fortsatt har råd til å kjøre bil.

For å kunne greie dette ønsker Statsministeren derfor å endre menyen på Stortinget til kun å inkludere «grønn mat» som grønnkål, brokkoli osv, og mener hun og Trine Skei Grande vil ved å gå over til grønn mat alene vil kunne redusere norsk landbruks klimautslipp med 25%.

«Her i Norge skal vi finne klimaløsninger som fører til et grønt skifte der vanlige borgere ikke må ta størstedelen av kostnadene med endringene som må gjøres» skal statsministeren ha uttalt ovenfor VG.

Dette er en satire av VGs artikkel som du kan lese her…

Redaktøren

Alle artikler som er postet av Redaktøren er artikler som er blitt innsendt til oss, og gjennomgått for godkjenning før publisering. Skulle du ha en klage på en av artiklene som er postet av Redaktøren må du ta kontakt med han på http://norge.social/ og der poste din klage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Next Post

Jenter i USA har kommet opp med ny økonomisk plan

lør sep 14 , 2019
Som vi alle vet har USA nå verdens største nasjonale gjeld, og nå har en gruppe som kaller seg «Nation’s Girlfriends» kommet opp med en ny økonomisk plan for landet. Jentenes nye økonomiske plan går ut på at jentenes kjærester ikke bør motsette seg å flytte sammen med dem da […]